Sista rycket
Resten av klassen har tagit jullov. Själv känner jag mig inte lika ledig. Jag sitter och pluggar i biblioteket i väntan på att vi i Bladmagen ska träffas. Vi ska på sittning på kåren och det är utklädnad efter tema som gäller. Det ska bli riktigt kul. Synd bara att det inte börjar direkt efter sista föreläsningen. Men men. Jag får ju en del gjort i alla fall. Och jag har mysig utsikt över hyllor fulla med tjocka böcker. Kommentarer
Maja

Hörlurar med musik har jag försökt använda flera gånger när jag har pluggat men slutar ofta med att jag fokuserar för mycket på texterna i sångerna och inte på studierna. Har även testar med klassisk musik men har svårt att plugga med ljud omkring mig. Brukar därför använda öronproppar i stället för att stänga ute ljud och bara koncentrera mig på plugga. Med öronproppar kan jag koncentrera mig i ett stökigt bibliotek eller i en korridor på skolan. För mig fungerar det mycket bättre än musik. Har du något bra tips på musik att plugga till?

Svar: Hej! Ber om ursäkt för sent svar!Jag har samma problem som du, att jag lyssnar på texten istället för att fokusera på pluggandet. Jag har en pluggspellista som jag pluggade till innan men det fungerar inte alls längre. Jag brukar därför också köra öronproppsmetoden. Om det ska gå att plugga till musiken är mitt tips nog att du ska ha hört låtarna en sådär tiotusen gånger, alternativt kan det vara låtar där en viss fras upprepas flera gånger etc.
Några exempel på låtar på min pluggspellista:
Natural Blues - Moby
What a bad day (The Shoes Remix) - Little Freaky Things
Fade out lines - The Avener
Lego (original mix) - Ben Pearce
Far Nearer - Jamie xx
Tobago (original remix) - Jonas Rathsman
My Persson

2015-12-27 @ 20:05:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

veterinartjejen.blogg.se

Om att vara ung kvinna och studera till veterinär.

RSS 2.0